Projecten 161

from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee met Operatie Steenbreek Eindhoven

Een betegelde tuin is praktisch, altijd seizoensklaar en geeft geen bladeren in je tuin. Lekker makkelijk. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit. Meer groen is gezond, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Doe je mee?
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee aan Adopteer een Straat

Samen werken aan een mooi, schoon en groen Eindhoven. Door boomspiegels aan te planten, geveltuintjes aan te leggen of zwerfafval op te ruimen. Adopteer ook een stukje woongebied en maak jouw buurt nog een stukje mooier!
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Start een buurtmoestuin in Eindhoven

We willen tegenwoordig graag weten waar ons eten vandaag komt. En hoe kom je daar nu beter achter, dan door het zelf te verbouwen? Je kunt dit doen in je eigen (achter-)tuin of je kunt lid worden van een volkstuinvereniging. Maar heb je geen tuin, niet genoeg ruimte of werk je liever in teamverband? Dan is een buurtmoestuin wellicht wat voor jou.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 58

Renovatie Stadhuistoren 95% circulair

Renovatie Stadhuistoren 95% circulair

De komende jaren worden verschillende gebouwen van de gemeente Eindhoven duurzaam gerenoveerd. Dit voorjaar is gestart met de Stadhuistoren. Samen met de markt wordt bekeken hoe materialen duurzaam hergebruikt kunnen worden.
Word ambassadeur van Operatie Steenbreek Eindhoven

Word ambassadeur van Operatie Steenbreek Eindhoven

De groep ambassadeurs van Operatie Steenbreek Eindhoven zet zich actief in voor het vergroenen van Eindhoven. Waar zij kunnen proberen ze inwoners een handje te helpen. Vind jij een groene en duurzame stad ook belangrijk? Meld je dan aan als ambassadeur!
Ga mee op bezoek bij Tom van Duuren

Ga mee op bezoek bij Tom van Duuren

Tijdens het vorige Groencafé vertelde Tom van Duuren al over wonen in een boom! Maar aankomende zondag kun je bij Tom zelf op bezoek in zijn zelfgemaakte huis van bomen.