Projecten 232

from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee met Operatie Steenbreek Eindhoven

Een betegelde tuin is praktisch, altijd seizoensklaar en geeft geen bladeren in je tuin. Lekker makkelijk. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit. Meer groen is gezond, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Doe je mee?
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee aan Adopteer een Straat

Samen werken aan een mooi, schoon en groen Eindhoven. Door boomspiegels aan te planten, geveltuintjes aan te leggen of zwerfafval op te ruimen. Adopteer ook een stukje woongebied en maak jouw buurt nog een stukje mooier!
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Start een buurtmoestuin in Eindhoven

We willen tegenwoordig graag weten waar ons eten vandaag komt. En hoe kom je daar nu beter achter, dan door het zelf te verbouwen? Je kunt dit doen in je eigen (achter-)tuin of je kunt lid worden van een volkstuinvereniging. Maar heb je geen tuin, niet genoeg ruimte of werk je liever in teamverband? Dan is een buurtmoestuin wellicht wat voor jou.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 94

Je buren helpen met LETS  in Meerhoven

Je buren helpen met LETS in Meerhoven

Iets betekenen voor je buren kan heel makkelijk. Denk aan het doen van een boodschap, het gras maaien of helpen met schilderen. Bezoek op 27 februari de LETS markt in Eindhoven en maak kennis met dit initiatief.
Repair Café Eindhoven-Woensel bestaat 5 jaar!

Repair Café Eindhoven-Woensel bestaat 5 jaar!

Tijd voor een feestje bij het Repair Café Eindhoven-Woensel. De locatie bestaat op 2 maart alweer 5 jaar. Kom het samen vieren met de vrijwilligers.
Op weg naar een aardgasvrije stad

Op weg naar een aardgasvrije stad

Op 30 januari heeft het college van B&W het plan ‘Naar aardgasvrij verwarmen en koken’ goedgekeurd. Wat betekent dit en wat gaat er gebeuren? We vertellen je meer.