Projecten 161

from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee met Operatie Steenbreek Eindhoven

Een betegelde tuin is praktisch, altijd seizoensklaar en geeft geen bladeren in je tuin. Lekker makkelijk. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit. Meer groen is gezond, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Doe je mee?
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee aan Adopteer een Straat

Samen werken aan een mooi, schoon en groen Eindhoven. Door boomspiegels aan te planten, geveltuintjes aan te leggen of zwerfafval op te ruimen. Adopteer ook een stukje woongebied en maak jouw buurt nog een stukje mooier!
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Start een buurtmoestuin in Eindhoven

We willen tegenwoordig graag weten waar ons eten vandaag komt. En hoe kom je daar nu beter achter, dan door het zelf te verbouwen? Je kunt dit doen in je eigen (achter-)tuin of je kunt lid worden van een volkstuinvereniging. Maar heb je geen tuin, niet genoeg ruimte of werk je liever in teamverband? Dan is een buurtmoestuin wellicht wat voor jou.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 54

Vier ontwerpen voor een groene tuin

Vier ontwerpen voor een groene tuin

Vandaag is de landelijke dag van Operatie Steenbreek! Heb jij nog tegels in je (voor)tuin liggen? Operatie Steenbreek Eindhoven geeft je graag wat tips.
Zonnepanelen voor huurders ‘thuis en Woonbedrijf

Zonnepanelen voor huurders ‘thuis en Woonbedrijf

De Eindhovense woningcorporaties ‘thuis en Woonbedrijf hebben de ambitie om over 10 jaar ruim 10.000 huurhuizen van zonnepanelen te voorzien. En de eerste panelen liggen inmiddels op de daken. Goed Bezig!
Met de klas aan de slag

Met de klas aan de slag

Ga je met je klas/school aan de slag de thema's natuur en duurzaamheid? Er zijn vele locaties en organisaties in Eindhoven waar je terecht! Bekijk snel het Natuurlijk Leren boekje voor het aanbod.