Projecten 163

from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee met Operatie Steenbreek Eindhoven

Een betegelde tuin is praktisch, altijd seizoensklaar en geeft geen bladeren in je tuin. Lekker makkelijk. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit. Meer groen is gezond, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Doe je mee?
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee aan Adopteer een Straat

Samen werken aan een mooi, schoon en groen Eindhoven. Door boomspiegels aan te planten, geveltuintjes aan te leggen of zwerfafval op te ruimen. Adopteer ook een stukje woongebied en maak jouw buurt nog een stukje mooier!
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Start een buurtmoestuin in Eindhoven

We willen tegenwoordig graag weten waar ons eten vandaag komt. En hoe kom je daar nu beter achter, dan door het zelf te verbouwen? Je kunt dit doen in je eigen (achter-)tuin of je kunt lid worden van een volkstuinvereniging. Maar heb je geen tuin, niet genoeg ruimte of werk je liever in teamverband? Dan is een buurtmoestuin wellicht wat voor jou.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 69

Fietsverlichtingsactie bij Repair Café Stratum

Fietsverlichtingsactie bij Repair Café Stratum

Vorig jaar was de fietsverlichtingsactie een groot succes. Dus ook dit jaar kun je jouw lampen laten controleren bij het Repair Café Stratum. Je bent van harte welkom op zaterdag 28 oktober!
Deel jouw idee voor de binnenstad!

Deel jouw idee voor de binnenstad!

De gemeente gaat samen bewoners en ondernemers een nieuw ontwerp maken voor de openbare ruimte van de binnenstad. Op woensdag 11 september gaf wethouder Yasin Torunoglu de aftrap van het project Boeiende Binnenstad.
Zonnepark voor omwonenden op Vliegbasis Eindhoven

Zonnepark voor omwonenden op Vliegbasis Eindhoven

De gemeente Eindhoven, Vliegbasis Eindhoven en een aantal energiecoöperaties gaan samen een zonnepark realiseren op Vliegbasis Eindhoven. Omwonenden kunnen een of meerdere zonnepanelen kopen.