Projecten 238

from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee met Operatie Steenbreek Eindhoven

Een betegelde tuin is praktisch, altijd seizoensklaar en geeft geen bladeren in je tuin. Lekker makkelijk. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit. Meer groen is gezond, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Doe je mee?
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Doe mee aan Adopteer een Straat

Samen werken aan een mooi, schoon en groen Eindhoven. Door boomspiegels aan te planten, geveltuintjes aan te leggen of zwerfafval op te ruimen. Adopteer ook een stukje woongebied en maak jouw buurt nog een stukje mooier!
from www.040goedbezig.nl
Eindhoven

Start een buurtmoestuin in Eindhoven

We willen tegenwoordig graag weten waar ons eten vandaag komt. En hoe kom je daar nu beter achter, dan door het zelf te verbouwen? Je kunt dit doen in je eigen (achter-)tuin of je kunt lid worden van een volkstuinvereniging. Maar heb je geen tuin, niet genoeg ruimte of werk je liever in teamverband? Dan is een buurtmoestuin wellicht wat voor jou.

In jouw buurt

  • 0
  • 0
  • 0
×
My Popup

Lezen 106

Voorjaarsactie Adopteer een Straat

Voorjaarsactie Adopteer een Straat

Het voorjaar is begonnen, bomen worden groen en bloemen gaan bloeien. Tijd om ook jouw straat meer kleur te geven. Adopteer een Straat heeft ook dit jaar weer de voorjaarsactie!
Welke zonnepanelenprojecten zijn er in Eindhoven?

Welke zonnepanelenprojecten zijn er in Eindhoven?

In Eindhoven kun je meedoen met verschillende zonnepanelenprojecten. Maar wat is het verschil tussen de projecten en welke zijn voor jou interessant? Bekijk de placemat!