Met de klas aan de slag

29 mei 2017

Ga je met je klas/school aan de slag de thema's natuur en duurzaamheid? Er zijn vele locaties en organisaties in Eindhoven waar je terecht! Bekijk snel het Natuurlijk Leren boekje voor het aanbod.


Met de klas de natuur in

Wil je als juf of meester van een klas of directeur/directrice van een school op een leuke en interactieve manier aan de slag met thema's, zoals natuur en duurzaamheid? Vaak hoef je niet ver van de school vandaan om met de kids iets nieuws te ontdekken. In Eindhoven zijn heel veel mooie plekken in de omgeving van scholen. Trek met de klas de natuur in of neem voorbeelden uit de omgeving mee naar school.

Natuurlijk Leren

De gemeente Eindhoven heeft speciaal voor het Eindhovense basisonderwijs het boekje Natuur Leren gemaakt. Er zijn veel professionals en deskundige vrijwilligers die je graag een handje helpen. In het boek vind je alle informatie over natuur- en duurzaamheidseducatie en een uitgebreid overzicht van het aanbod bij jouw school in de buurt. Ook staan er activiteiten in, waarbij kinderen onder begeleiding op ontdekking kunnen en zelf aan de slag kunnen gaan. Iets gevonden? Geef je rechtstreeks op bij de aanbieder.

Bekijk het Natuurlijk Leren boek

Schreeuw het van de daken!