Ga mee op bezoek bij Tom van Duuren

3 juli 2017

Tijdens het vorige Groencafé vertelde Tom van Duuren al over wonen in een boom! Maar aankomende zondag kun je bij Tom zelf op bezoek in zijn zelfgemaakte huis van bomen.


Jong en uit zijn uitgenodigd

Tom van Duuren woont in een zelfgebouwd huis van Eindhovense bomen. Hoe bijzonder is dat! Wellicht heb je zijn huis vorig jaar weleens zien staan op het NRE-terrein. Inmiddels staat zijn huis op een andere plek en jij kunt bij hem komen kijken op zondag 9 juli. Tom nodigt jong en oud uit in zijn huis voor zijn verhalen over bomen en mensen die in bomen wonen.

Verhalen en wandelen

Het bezoek bij Tom thuis wordt georganiseerd door het Groencafé. In mei was Tom al te gast bij de tweede editie van het Groencafé in Bibliotheek Eindhoven. Op 9 juli vertelt Tom over mensen die in wouden wonen, over Bosjesmannen èn over die wonderlijke soort mensen die we ‘stedeling’ noemen. Ook neemt hij je mee op pad voor een wandeling langs bomen in de buurt. Kinderen vanaf 6 jaar en ouders, opa's en oma's zijn van harte welkom.

Aanmelden

Heb jij het verhaal van Tom in mei gemist? Of ben je heel benieuwd naar Tom zijn zelfgebouwde huis? Meld je dan snel aan, want Tom kan maar een beperkt aantal gasten ontvangen. De activiteit op zondag 9 juli is gratis en vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Locatie: Groenewoudseweg in Eindhoven. Het GroenCafe is een initiatief van Trefpunt Groen Eindhoven, Proeftuin 040 en Bibliotheek Eindhoven.

Meld je aan

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0