Duurzaam nieuws uit Eindhoven

3 januari 2018

Vier keer per jaar verstuurd de gemeente Eindhoven een nieuwsbrief vol duurzaam nieuws. Leuk om te lezen!


Blijf up to date

Wat gebeuren er een hoop goede en duurzame dingen in Eindhoven. Steeds meer projecten en initiatieven worden gestart en ook veel successen worden geboekt. Soms een uitdaging natuurlijk om al deze informatie te volgen en up to date te blijven. De gemeenteraad heeft het programma Duurzaamheid (gemeente Eindhoven) gevraagd om hen nog meer op de hoogte te houden van de duurzame ontwikkelingen in de stad.

De gemeente Eindhoven verspreid daarom vier keer per jaar een nieuwsbrief vol duurzaam nieuws. Nieuws dat niet alleen interessant voor raadsleden, maar zeker ook voor inwoners, organisaties en geïnteresseerden. Daarom delen we de nieuwsbrieven ook op 040GoedBezig.

Nieuwsbrieven 2017

Lees via onderstaande linken de nieuwsbrieven van het afgelopen jaar. In 2018 worden weer vier nieuwsbrieven verspreid. Houd onze nieuws- en facebookpagina in de gaten!

Duurzaam nieuws december 2017

Duurzaam nieuws oktober 2017

Duurzaam nieuws juli 2017

Duurzaam nieuws mei 2017

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0