GroenKids-workshop 'Met je handen in de aarde'

12 maart 2018

Het voorjaar staat voor de deur, dus er valt weer van alles te zien en te beleven in de natuur. Ga lekker op pad met de Groenkids-workshop 'Met je handen in de aarde' op 18 maart.


De Groenkids-workshops

Vogels die fluiten, bloemen die bloeien en de blaadjes aan de bomen worden weer groen: het voorjaar gaat weer beginnen. Tijd om weer naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Met de GroenKids-workshops kun je samen met je (klein)kind van alles beleven in de natuur. Je gaat vooral veel doen, voelen en ontdekken! Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven. De acitiviteit is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar.

Thema: met je handen in de aarde

Bibliotheek Eindhoven organiseert op zondag 18 maart de eerste workshop. Het thema: met je handen in de aarde. Je gaat op onderzoek in buurtmoestuin Oesmoes en aan de slag met het zaaien van eigen groenten. Moestuin-expert Marije van der Park staat deze zondag klaar om te helpen en gaat samen met de aanwezigen aarde testen en zaden voorkweken (die je mee naar huis mag nemen). Kom meer te weten over een gezonde bodem voor (jullie) zaadjes. Je bent tijdens de workshop lekker actief aan de slag, dus houd rekening met je kleding en schoenen.

Aanmelden

Vind je het leuk om mee te doen met de Groenkids-workshop 'Met je handen in de aarde'? Meld jezelf en jouw kind(eren) vooraf aan. De workshop vindt plaats tussen 13.00 en 14.30 uur bij buurtmoestuin Oesmoes. Het adres: Meidoornstraat 4-6 in Eindhoven. De kosten voor de workshop bedragen € 3,50 per persoon. Vind je het leuk om alle Groenkids-workshop bij te wonen, je kunt ook tickets bestellen voor de hele reeks. De kosten zijn dan € 25,00. Kijk voor meer informatie op de website.

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0