Kledingruilavond in Meerhoven op 11 april

2 april 2018

De kledingruilavond in Meerhoven staat weer voor de deur. Op woensdag 11 april kun jij jouw zomerkleding waar je op uitgekeken bent aanbieden en jezelf in het nieuw steken. Ben je er ook weer bij?


Goedkoop en duurzaam

Iedereen heeft in zijn of haar kast wel een trui, broek of paar schoenen liggen die je nooit meer aandoet, maar eigenlijk nog te mooi is om weg te gooien. Doe dit ook vooral niet, maar maak er iemand anders blij mee. Dit kan tijdens de kledingruilavond van Duurzaam Meerhoven op 11 april. Kleding ruilen met anderen is goedkoper en duurzaam. De avond vindt plaats bij De Hangar (Meerbos 4) en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel via het emailadres duurzaam@meerhoven.nl.

Thema zomerkleding

Iedereen is welkom tijdens de kledingruilavond, dus ook inwoners buiten Meerhoven. Het thema van deze 10e editie is zomerkleding. Breng maximaal 5 stuks zomerkleding mee vanaf maat S. Accessoires, sieraden en schoenen zijn ook welkom. Om 19.30 uur kun je jouw spullen uitstallen en vanaf 20.00 uur kun je vervolgens heerlijk snuffelen en shoppen tussen het andere aanbod. Zoek maximaal 5 stuks uit. Zorg er wel voor dat je spulletjes netjes en fris zijn. De kleding die aan het eind van de avond over is, gaat naar een (lokaal) goed doel of neem je eigen spullen weer mee naar huis.

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0