Regionale zonnepanelenproject De Groene Zone van start

30 april 2018

Inwoners die graag zonnepanelen op hun eigen dak willen leggen, kunnen vanaf nu meedoen met het Regionale Zonnepanelenproject De Groen Zone. Vraag een offerte aan.


Zonnepanelen op je dak vanaf 1 juli

Inwoners van 12 gemeenten in de regio, waaronder Eindhoven, kunnen vanaf nu een vrijblijvende offerte aanvragen via het project De Groene Zone. Op www.degroenezone.nl kun je naam en adres invullen en ontvang je een klantnummer. Vanaf dinsdag 1 mei nemen medewerkers van De Groene Zone contact met jou op om de mogelijkheden voor jouw dak te bespreken. Vervolgens ontvang je een maatwerkofferte. Ga je akkoord? Dan worden vanaf 1 juli de zonnepanelen geplaatst! Laat die zomer maar komen. 

Wat is De Groene Zone

De Groene Zone is een Regionaal Zonnepanelenproject en een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Asten, Best, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard en Waalre en de serviceprovider Tautus. Iedereen binnen deze gemeenten kan meedoen. Inwoners kunnen op basis van een lening zonnepanelen plaatsen op hun eigen dak en krijgen ook het beheer ervan. Goed voor het milieu en je eigen portemonnee, want vanaf de eerste maand heb je al financieel voordeel. Je bespaart op je energierekening. De gemeenten regelen de vóórfinanciering van de panelenaanschaf en de randapparatuur. De provider plaatst de panelen en regelt het onderhoud en service bij defecten.

Schreeuw het van de daken!