Bekijk de eerste duurzame nieuwsbrief van 2018

3 mei 2018

Vorig jaar is de gemeente gestart met het versturen van de nieuwsbrief ‘Duurzaam Nieuws’. Ook dit jaar gaan ze daarmee door. Bekijk de eerste uitgave.


Eerste uitgave 2018

In 2018 gaat de gemeente Eindhoven nieuwsbrieven verspreiden vol met nieuws over duurzame projecten en ontwikkelingen in de stad. In het eerste kwartaal van dit jaar is al veel gebeurd. Nieuwe energieprojecten en pilots, die bijdragen aan een CO2-neutrale stad, zijn gestart en vijf Eindhovense zorginstellingen gaan duurzamer werken. Nieuwsgierig naar alle projecten en resultaten?

Bekijk de nieuwsbrief

Over de nieuwsbrief Duurzaam Nieuws

Vier keer met jaar verspreid de gemeente Eindhoven de nieuwsbrief 'Duurzaam Nieuws' naar de Eindhovense raadsleden. Maar de onderwerpen zijn zeker ook interessant voor inwoners, organisaties en instellingen. Daarom delen we de nieuwsbrieven ook op 040GoedBezig.

Bekijk ook de nieuwsbrieven uit 2017

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0