Op bezoek bij de Paddenpoel op 27 mei

17 mei 2018

De volgende GroenKids-workshop staat voor de deur! Eind mei leren kids meer over dikkopjes, kikkervisjes en kikkerprinsen. Meld je aan.


Scheppen, kijken, opzoeken

Op 27 mei ben je van harte welkom bij de Paddenpoel op de Zeggenweg in Eindhoven. Tijdens deze derde GroenKids-workshop gaan de kinderen met kikkerjuf Petra op zoek naar kikkervisjes, dikkopjes, kikkers en nog meer diertjes. Wat leeft er allemaal in en om het water? Ook deze middag zijn de deelnemers actief zelf bezig; scheppen, kijken, opzoeken en tekenen. Een leuke en leerzame middag!

Meld je snel aan

Samen de natuur in

De middag vindt plaats tussen 13.00 en 14.30 uur. De kosten bedragen per persoon € 3,50. Met de GroenKids-workshops duik je samen met (klein)kinderen de natuur in. Leer meer over de bijzondere groene plekken die in Eindhoven en de omgeving te vinden zijn. De workshops zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. De Bibliotheek Eindhoven is initiatiefnemer van de activiteit. Gedurende het hele jaar worden de GroenKids-workshops georganiseerd.

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0