Al honderden deelnemers voor Zonnepark Welschap

20 mei 2018

Op 1 mei opende de inschrijving voor het nieuwe Zonnepark Welschap op vliegbasis Eindhoven. Het project heeft een vliegende start, want al ruim twee derde van de panelen is gereserveerd.


11.500 zonnepanelen

Zo’n 11.500 zonnepanelen op het Zonnepark Welschap gaan eind 2018 stroom opwekken voor inwoners. De belangstelling voor het project is groot. Voor honderden deelnemers uit de regio zijn al panelen gereserveerd. Slechts een derde van het aanbod is nog beschikbaar.

Kan ik nog meedoen?

Je kunt nog zonnepanelen reserveren op het zonnepark, maar wees er wel snel bij. Voor het zonnepark wordt gewerkt met een postcoderoos. Dit betekent dat inwoners binnen bepaalde postcodes zich kunnen inschrijven voor het project. Niet iedereen in de regio Eindhoven kan dus gebruik maken van het aanbod.

Bekijk het overzicht van deelnemende postcodes.

Hoe werkt het

Met het zonnepark profiteer je van duurzame zonne-energie, zonder dat je zelf zonnepanelen op je eigen dak hebt liggen. Een zeer interessant aanbod dus voor bewoners van huurhuizen en appartementen. Je kunt op twee manieren deelnemen:

  • Deelname met inleg: je hebt eigen geld en wilt dit investeren in duurzame energie.
  • Deelname zonder inleg: je investeert niet maar gaat wel direct besparen.

Op zonneparkwelschap.nl vind je meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden van het project. Op deze website kun je je ook inschrijven. Naar verwachting wordt het zonnepark vanaf september gerealiseerd en kunnen de deelnemers eind 2018 gebruik gaan maken van de duurzame energie.

Schreeuw het van de daken!