Nul-op-de-Meter wonen, hoe doe je dat?

5 juni 2018

Een Nul-op-de-Meter woning wekt zelf net zoveel of meer energie op dan de bewoners gebruiken. Dat klinkt interessant, maar hoe realiseer je dit in jouw woning? Schrijf je in voor de thematour.


Kom meer te weten tijdens de thematour

Wil je meer te weten komen over Nul-Op-De-Meter wonen? Dan is de thematour Nul-op-de-Meter in Eindhoven op 12 juni a.s. voor jou interessant. Inge neemt je mee op sleeptouw door haar eigen woning en vertelt je graag meer over hoe zij meer energie opwekt dan dat ze zelf gebruikt. Inge woont in een tussenwoning uit 2001. Door een lucht/water warmtepomp en zonnepanelen aan te schaffen is de woning inmiddels Nul-op-de-Meter. Er wordt met de zonnepanelen op jaarbasis net zoveel energie opgewekt als er nodig is in huis. Door de installatie van de warmtepomp is Inge ook van de stadsverwarming af.

Hoe inschrijven?

De thematour op 12 juni start om 19.30 uur. In totaal kunnen 10 geïnteresseerden zich inschrijven, dus ben er snel bij. Inschrijven kan via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. De thematour wordt georganiseerd door de provincie Noord-Brabant in samenwerking met de Duurzame Huizen Route. Tijdens de thematours krijgen de deelnemers een duidelijk beeld van de duurzame mogelijkheden. De ervaringen van andere deelnemers zijn positief: “We werden erg gastvrij ontvangen door de familie en zij gaven ons goede uitleg over de overwegingen en keuzes die zij hebben gemaakt.”.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de thematours op de website van de Duurzame Huizen Route.

 

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0


Ander nieuws