Stem op jouw favoriete plan voor het Emmasingelkwadrant

7 juni 2018

Het expertteam van de ideeëncompetitie Emma ontmoet Victoria heeft 7 duurzame en out-of-the-box ideeën geselecteerd die doorgaan naar de finale. Iedereen kan nu stemmen op zijn/haar favoriet.


7 plannen naar de stemronde

Tot 31 mei kon iedereen zijn/haar idee voor het Emmasingelkwadrant insturen. Zo’n 25 plannen werden ingediend. Wat een inspiratie! Het expertteam heeft alle plannen bekeken en beoordeeld en was erg onder de indruk van de resultaten. Er zijn 7 plannen gekozen die doorgaan naar de stemronde. Al deze plannen zijn uniek, duurzaam en vernieuwend . Bekijk de plannen!

Welk idee zie jij graag terug in het Emmasingelkwadrant?

Iedereen kan t/m 20 juni tot 17.00 uur stemmen op zijn of haar favoriet! Het plan met de meeste stemmen wint en gaat naar huis met € 2.500,-. Ook de nummer 2 en 3 vallen in de prijzen. De ideeëncompetitie Emma ontmoet Victoria in een initiatief van de gemeente Eindhoven in samenwerking met 040GoedBezig.

Lees meer over de competitie

Over het Emmasingelkwadrant

In het centrum van Eindhoven vind je het Emmasingelkwadrant. Dit gebied verbindt de binnenstad met de stadionbuurt en Strijp-S en wordt de komende jaren omgetoverd tot een belangrijke hotspot met zo’n 1800 nieuwe woningen. Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen deze herontwikkeling. Zo komt in het nieuwe Victoriapark de Gender boven de grond, het gehele gebied is straks aardgasloos en het moet een ontmoetingsplek worden voor jong en oud.
 

Schreeuw het van de daken!


Reacties 1

Ruud Sikking 15 juni 2018

Een park hoort ook een ontmoetingsfunctie te hebben. Niet een plek waar zombies starend naar hun mobieltje zwijgend voorbij lopen. Dus geen Wifi en zendmasten in de buurt. Dan kunnen personen met elektrostress zich ook eens ontspannen.