Tijd voor duurzaam nieuws

28 juni 2018

De zomervakantie staat voor de deur, maar eerst nog de tweede editie van de nieuwsbrief Duurzaam Nieuws. Bekijk hem snel!


Lees hem snel

Het is weer tijd voor duurzaam nieuws. De tweede editie van de nieuwsbrief naar de raad is nu te bekijken. Een goede start van de zomervakantie die voor de deur staat. Lees meer over de plannen van de nieuwe wethouder Jan van der Meer (duurzaamheid en openbare ruimte). Daarnaast zijn er ook updates over de buurtenchallenge en het regionale zonnepanelenproject De Groene Zone. Nieuwsgierig naar alle projecten en resultaten?

Bekijk de nieuwsbrief

Over de nieuwsbrief Duurzaam Nieuws

Vier keer met jaar verspreid de gemeente Eindhoven de nieuwsbrief 'Duurzaam Nieuws' naar de Eindhovense raadsleden. Maar de onderwerpen zijn zeker ook interessant voor inwoners, organisaties en instellingen. Daarom delen we de nieuwsbrieven ook op 040GoedBezig.

Editie 1: Duurzaam Nieuws april 2018

Bekijk ook de nieuwsbrieven uit 2017

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0