Nieuws
Congrestival040

Congrestival040

Congrestival040 is het jaarlijkse vlaggenschipevenement van 040GoedBezig en de grootste bijeenkomst van onafhankelijke festivals in Nederland, met naar verwachting meer dan 400 afgevaardigden uit de industrie in 2019. Na vier opeenvolgende uitverkochte evenementen vanaf het begin van het evenement in 2014, is het congres snel geëvolueerd naar een vaste waarde worden en een evenement op de congrestival industrie-kalender bijwonen.

In 2019 vindt het Congrestival weer plaats in Eindhoven op 6 & 7 november. Het congrestival element zal worden gehouden tijdens zowel de Abbeydale Picture House Cinema & Picture House Social als de avondviering en Independent Festival Awards op 92 Burton Road, gevolgd door een aftershowfeest.

Over Congrestival040

Nationale handelsorganisatie De Association of Independent Festivals (AIF) is de toonaangevende festival vertegenwoordiging van Nederland. Opgericht in 2008, is de gecombineerde opkomst van de 65 ledenevenementen van congrestival meer dan 600.000, wat jaarlijks meer dan 200 miljoen bijdraagt ​​aan de Nederlandse economie. AIF biedt een vitaal ondersteuningsnetwerk voor onafhankelijke festivalpromotors via ledenvergaderingen, publiekscampagnes en lobbyen, het organiseren van conferenties en trainingsevenementen en het verlenen van zakelijke ondersteuningsdiensten aan leden.

congrestival lidfestivals omvatten enkele van de meest succesvolle en innovatieve festivals in Nederland, waaronder Boomtown Fair, Bestival, Shambala, End of the Road, Boardmasters, Kendal Calling en nog veel meer.

Wat is het Congrestival040?

Congrestival040 zonnepanelen

Het Congrestival040 is het jaarlijkse evenement over groen nieuws, energie en andere groene klimaatregelingen.

Zonnepanelen als oplossing

Nu de markt voor zonne-energie snel uitbreidt, onderzoeken meer mensen de mogelijkheid van zonne-energie. Hoewel niet iedereen in staat is om zonnepanelen op hun daken te installeren, vanwege ongeschikte dakruimte, wonen in een groot flatgebouw of het huren van woonruimte, winnen alternatieve bedrijfsmodellen zoals gemeenschappelijke zonne-energie en gedeelde zonne-energie aan populariteit en vergroten ze de toegang tot schone zonne-energie.

Community-bedrijfsmodellen voor zonne-energie vergroten de inzet van zonnetechnologie in gemeenschappen, waardoor mensen samen in zonne-energie kunnen investeren. Gedeelde zonne-energie valt onder de gemeenschappelijke zonne-paraplu, waardoor meerdere deelnemers direct kunnen profiteren van de energie die wordt geproduceerd door één zonnepaneel. Deelnemers aan gedeelde zonne-energie profiteren doorgaans van het bezitten of leasen van een deel van een systeem of door het kopen van blokken kilowattuur voor de opwekking van hernieuwbare energie.

Meer weten over zonne-energie? Bekijk dan de pagina over de zonnepanelen kosten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *