Werkateliers

De gemeenteraad heeft vorig jaar een motie aangenomen om het duurzaamheidsstreven concreter te maken te maken en te versnellen. Dit heeft geleid tot een reeks van maatregelen op diverse gebieden.

De werkateliers

Ook met het Congresitval 040 willen we graag een bijdrage leveren aan een versnelling in de Eindhovense duurzaamheidsagenda. Verschillende partners uit de stad hebben op 28 en 29 september deelgenomen aan de werkateliers. Net als tijdens het duurzaamheidscafé, stonden op deze tweedaagse sessie ook de thema's van het Congrestival 040 centraal. Onder leiding van een moderator ging men aan de slag met de resultaten vanuit het duurzaamheidscafé. Het doel van werkateliers was om overeenstemming te bereiken over de doelen, duidelijkheid te krijgen over de verantwoordelijkheden van de genodigden en overeenstemming te bereiken over hoe de doelen behaald gaan worden.

Verslagen

Was je niet aanwezig bij de werkateliers? Via onderstaande verslagen ben je toch op hoogte van de uitkomsten en resultaten. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met de organisatie. Zij helpen je graag verder.

Artikel 1: 7 pitches op de Dag van de Duurzaamheid 

Icon Beeldverslag werkateliers (4,1 MB)

Dag van de duurzaamheid

Op 10 oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, vindt de derde bijeenkomst van het Congrestival 040 plaats. Deze bijeenkomst is openbaar en de organisatie zou het leuk vinden om je dan weer te mogen verwelkomen.

 

 

Het programma

We hebben de programma's van de werkateliers voor je op een rijtje gezet.

Programma werkateliers _1.jpg

 

 

Van AbbeMuseum

De werkateliers op 28 en 29 september 2016 vinden plaats in het Van AbbeMuseum. We willen de mogelijkheid om te genieten van al het moois dat het museum te bieden heeft dan ook niet voorbij laten gaan. De genodigden krijgen naast een heerlijke duurzame maaltijd in het Museumcafé ook een rondleiding langs verschillende kunstwerken.
 

Adresgegevens
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Tel: 040 238 1000

Bekijk de route
Plaatje