14 DIY-hoogslaperplannen

Met deze gratis plannen voor hoogslaper kunt u een prachtig bed bouwen dat nog generaties lang een aandenken zal zijn voor uw kind of kleinkind.

hoogslaper

Een hoogslaper is een bed dat bereikbaar is via een trap of een ladder met daaronder ruimte voor een bureau, fort, opslag of speelruimte. Het geeft een kleine kamer meer ruimte en het kind zal zich echt de koning van zijn kasteel voelen.

Al deze gratis hoogslaperplannen bevatten stapsgewijze instructies, diagrammen, foto’s, video’s en soms opmerkingen van gebruikers, zodat u een succesvolle en leuke bouwervaring kunt hebben. Dit is een geweldig tussentijds houtbewerkingsproject dat je vaardigheden echt zal testen.

Hoe een hoogslaper te bouwen

Dit is een eenvoudig gratis hoogslaperplan maar heeft aanvullende details zoals een gordijn en touwladder die u naar eigen smaak kunt toevoegen / uitsluiten.

Hoewel u de insnijdingen en details zelf kunt wijzigen, maakt het plan, zoals het is, het hele

een lengte van bijna 3 meter en iets meer dan 1 meter breed.

Bij dit plan worden afbeeldingen, schriftelijke instructies en een lijst met benodigdheden getoond.

Junior Camp-hoogslaper met trap

Geloof het of niet, je kunt een geweldig kampeerhoogslaper bouwen voor slechts $ 50 aan benodigdheden. Het is geweldig voor een kleine ruimte en de unieke trap geeft je meer muurruimte. Het duurt slechts twee uur om te bouwen.

Er is een complete boodschappenlijst, gereedschapslijst, algemene instructies, diagrammen en kleurenfoto’s om u te helpen bij het bouwen ervan.

Clubhuis voor kinderen en hoogslaper

Met vriendelijke groet, Marie Designs heeft deze gratis hoogslaper en clubhuis voor kinderen ontworpen voor Build Something waar je dol op zult zijn.

Schriftelijke bouwinstructies met kleurenfoto’s, een lijst met gereedschappen en materialen en een lijst met onderdelen en uitsnijdingen helpen je om dit bed in een mum van tijd te bouwen.

Brandweerkazerne Hoogslaper Plan

Dit bed is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in brandweerlieden. Ruimte onder het bed kan worden gebruikt voor een platformbed of zelfs een dressoir .

Met een paar wijzigingen in het plan, kun je misschien zelfs een paal aan het andere uiteinde van de trap inbouwen voor nog een brandweerkazerne.

Zoals bij al deze gratis bedplannen, kunt u een boodschappenlijst, gereedschapslijst, kniplijst en gedetailleerde, stapsgewijze afbeeldingen en tekstinstructies zien voor het bouwen van de hoogslaper.

Loft Bed plannen

Deze hoogslaperplattegrond van Afloat.ca is ook heel eenvoudig en moet gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Het is een eenvoudige maar stevige hoogslaper die je generaties lang kunt doorgeven.

Je krijgt de exacte benodigdheden te horen die je nodig hebt om dit project te voltooien, en er zijn tal van gedetailleerde instructies om je er doorheen te leiden.

DIY Lego hoogslaperplan

Zoals op de afbeelding te zien is, heeft dit plan veel opslagruimte en ruimte voor een bureau onder het bed.

Een link naar een pdf wordt getoond in The House of Wood, waar je toegang hebt tot de materialen en kniplijst, plus illustraties en afmetingen voor elk onderdeel van het project.

Junior hoogslaper

Met dit plan kun je een moderne hoogslaper bouwen met gemakkelijke toegang tot de trap, een eenpersoonsbed bovenop en genoeg lege ruimte eronder voor een tafel , speelgoedkist of zitje.

Er kan een video-overzicht worden bekeken om te zien hoe het bed in elkaar wordt gezet, maar er zijn ook gedetailleerde stapsgewijze instructies met afbeeldingen voor het knippen van de onderdelen, het monteren van het bed en het maken van de trap.

Hoogslaperplan met een kleine boekenkast en een bureau

Gebruik dit gratis hoogslaperplan om een ​​relatief goedkope, ruimtebesparende combinatie van bed, bureau en boekenkast te bouwen .

Dit plan bevat een lijst met gereedschappen en materialen die u nodig heeft, evenals alle instructies om het samen te stellen.

Het Micro Bus stapelbed en speelhuis

Dit is een zeer interessante hoogslaper, want hoewel het vergelijkbaar is met de anderen in deze lijst, is het ook heel anders. Het is ontworpen om eruit te zien als een retrobus, dus terwijl de bovenkant als bed wordt gebruikt, is de binnenkant een speelhuisje.

Dit stapelbedplan bevat alle hout , hardware en gereedschappen en accenten die u nodig hebt om de klus te klaren. Illustraties en daadwerkelijke afbeeldingen worden getoond om u op weg te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *