Samenwerkingspartners van 040GoedBezig

Business development & advies

Initiatiefnemer van het platform

De gemeente Eindhoven is een van de initiatiefnemers en financierders van het platform.

Overig

2x 1 uur stadslandbouw Spreekuur

Wil je samen met je buurt graag een moestuin beginnen? Of zoek je advies wat je als organisatie met stadslandbouw kunt? Proeftuin040 denkt graag mee over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Ze stellen 2x 1 uur een stadslandbouw spreekuur ter beschikking.

Gebouwen & buitenruimte

Gratis advies over zonnepanelen

Als Vriendendienst geeft 040energie een gratis advies over zonnepanelen aan inwoners en bedrijven.

Business development & advies

Advies over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Met je organisatie en medewerkers meer betrokken zijn bij de maatschappij, kan bijdragen aan het succes van je onderneming. Nieuwsgierig hoe? Een consultant van Samen voor Eindhoven denkt graag met je mee en geeft je een gratis advies. Vul ook de Quickscan in op https://samenvooreindhoven-quickscan.azurewebsites.net.

Locaties & werkplekken

Gratis workshopruimte in hartje Eindhoven

Bibliotheek Eindhoven heeft verschillende vergader- en workshopruimtes. Zoek je een locatie in het centrum van Eindhoven op een inspirerende plek? Maak gratis gebruik van een ruimte in de Witte Dame.

Mobiliteit

Duurzame bezorg- en postdiensten

Heb je drukwerk, post of iets anders dat je graag wil vervoeren naar een andere locatie in Eindhoven? Schakel dan de fietskoeriers in van Tour de Ville. Zij stellen 4 gratis vervoersritten beschikbaar per maand.

Events, workshops & sprekers

Gratis deelname aan een 040 training

The Natural Step organiseert een paar keer per jaar trainingen. Zij bieden 4 gratis plaatsen aan bij een van de 040 traingen. Dit kan een Level 1 training, pressure cooker of masterclass zijn. Er zijn nog 2 plaatsen vrij.

Business development & advies

Coachinggesprek voor gepassioneerde 040-ers

Jonge honden en gepassioneerde 040-ers met een goed duurzaam idee kunnen een coachingsgesprek aanvragen bij The Natural Step. Zij bieden 4 gesprekken aan van 1 uur.

Business development & advies

Technisch advies voor realisatie van jouw concept

Het team van University Racing Eindhoven helpt je met het concretiseren en realiseren van jouw concept. Ze brainstormen met je over het idee, bekijken de technische haalbaarheid en geven advies.

Communicatie, marketing & PR

Advertentiebanner op e52.nl

e52 geeft jouw duurzame project/initiatief graag een extra boost. Zij bieden voor een dag een advertentiebanner aan op e52.nl. e52 bekijkt of jouw aanvraag past.

Events, workshops & sprekers

Inspirerende lezingen duurzame mobiliteit

Benieuwd naar de toekomst van duurzame mobiliteit? Team FAST deelt graag haar kennis met jou. Vraag een inspirerende lezing of sessie aan, over duurzaamheid en voertuigen die gebruik maken van duurzame brandstoffen in zijn algemeenheid.

Events, workshops & sprekers

Inspirerende gastlessen voor het basisonderwijs

Team STORM gaat graag met de toekomstige engineers, strategen en managers aan de slag. Met een interactieve gastles over (duurzame) mobiliteit willen zij basisschoolkinderen enthousiasmeren over het thema en het vak. Leuke aanvulling wanneer jouw school/klas bezig is met het thema mobiliteit, energie en/of duurzaamheid! Beschikbaar na 2 november 2016.

Locaties & werkplekken

Vergaderruimte in Eindhoven

Je hebt een plannen voor een mooi project, maar geen eigen vergaderruimte? Rabobank Eindhoven-Veldhoven stelt gratis ruimte ter beschikking! Er zijn ook enkele ruimtes met een beamer en scherm beschikbaar.

Locaties & werkplekken

Vergaderen op een echt Eindhovense locatie

Vergaderen op een echt Eindhovense en inspirerende locatie. SolarTech zit met haar kantoor in het Evoluon en stelt een vergaderruimte beschikbaar voor een meeting.

Business development & advies

Advies bij het opstarten van je duurzame initiatief

Vera haar initiatief en passie is uitgegroeid tot een duurzame onderneming. Zij deelt graag haar advies en ervaringen met jou. Ze heeft een groot netwerk en kan makkelijk mensen met elkaar verbinden.

Events, workshops & sprekers

Masterclass recyclen en e-waste

Meer weten over de onderwerpen recyclen, e-waste en grondstoffenschaarste en wat jij kan doen? Samenwerkingspartner E-waste Race geeft je een leuke, interessante en leerzame masterclass.

Events, workshops & sprekers

Een duurzame gaderobe met de workshop duurzaam combineren

Een duurzame, maar trendy kledingstijl; waar let je op bij het aanschaffen van je gaderobe? En hoe kun je met je huidige kleding steeds nieuwe sets maken? In de Workshop duurzaam combineren krijg je de tools en tips.

Business development & advies

Vraagbaak voor thema's natuur, milieu en openbaar vervoer

Heb je als inwoner of (nieuwe) organisatie/stichting vragen over natuur, milieu of duurzame ontwikkeling? Of heb je een idee om jouw wijk groener te maken? Trefpunt Groen Eindhoven helpt je graag verder!

Business development & advies

Helpende hand bij het verduurzamen van jouw organisatie

Je wilt jouw organisatie of bedrijf verduurzamen, maar waar moet je beginnen? Welke opties heb je en met wie kun je samenwerken? DOE helpt jou verder door het inzetten van haar netwerk en geeft je graag advies.